Inmiddels hebben wij vaste 12 productgroepen. Eén productgroep lichten we uit:
In onze ‘Corner of Creation’ vind je alle verfraaide meubels, zelfgemaakte meubels, leuke tassen gemaakt van restmaterialen. Kortom, een goede reden om regelmatig een kijkje in onze winkel te komen nemen.
Zo krijgen onze producten een tweede leven en zijn ze een ‘goed alternatief voor nieuw’.

Corner of Creation

Soms krijgen wij goederen binnen die niet verkoopbaar zijn. Onze creatieve collega’s van de meubelwerkplaats maken van restafval weer de prachtigste producten. Zo zetten we onze creatieve collega’s in hun kracht en gooien we zo min mogelijk weg.

Curiosa

Van glaswerk, borden tot decoratieve producten; wij hebben het allemaal. In totaal hebben wij 192 m2 winkeloppervlakte met producten om je huis helemaal te stylen. De producten krijgen wij 2e hands binnen. Onze medewerkers maken de producten schoon, zodat je mooie producten krijgt voor je geld.

Fietsen

Van een oude oma-fiets tot een bijna nieuwe fiets; wij hebben het. De producten krijgen wij 2e hands binnen vanuit het Fietsdepot of aangeleverd door jou. Onze fietsenmakers controleren de producten. Wanneer er onderdelen gerepareerd dienen te worden lossen onze fietsenmakers dit op. Zo kan je weer veilig de weg op! Wij geven je 30 dagen garantie op fietsen met een aanschafwaarde vanaf €50,-.

Kantoorartikelen

Archiefmappen, nietmachines, linialen, bureaus of bureaustoelen. Bij ons kan je terecht om je kantoor- of studiekamer helemaal in te richten. Wist je dat wij ook bureaus en bureaustoelen van kantoren binnen krijgen voor de verkoop? Dit zijn kwalitatief waardige producten, maar wel met een Vindingrijk prijs.

Media

Ben je op zoek naar een goede klassieker? Of toch liever wat moderns? Wij hebben dagelijks ruim 4.000 boeken, 3.000 cd’s, 2.000 dvd’s en 1.200 lp’s voor de èchte genieter van verschillende media.

Meubels

Of je een stoel, fauteuil of bank zoekt; wij hebben het. Onze collega’s controleren de producten op schoonheid en of het nog heel is. Indien nodig worden de producten gerepareerd.