Diverse maten textiel

Een trui, blouse, lange- of korte broek of juist kleding voor een thema nodig? Wij hebben 266 vierkante meter aan winkeloppervlakte voor de mooiste kleding. Bij ons vind je kleding in de volgende maten: S (34-36), M (38-40), L (42-44) en XL (< 46). Kinderkleding vind je op onze kinderafdeling. Wij hebben kinderkleding in de volgende maten: 50-98, 104-140 en 146-170.

Wij passen ons assortiment aan op het seizoen. Zo vind je in de zomer zomerkleding en in de winter natuurlijk winterkleding. Is er een EK, WK of Koningsdag in aantocht? Dan verkopen wij in deze gevallen ook oranjekleding. Voorafgaand aan de carnaval verkopen we carnavalskleding.

Op de foto zie je vijf paspoppen met zomerse kleding op onze textielafdeling.


Dagelijks krijgen wij gemiddeld tussen de 8 en 10 rolcontainers met kleding binnen. Onze collega’s controleren alle kledingstukken. Indien nodig repareren wij het kledingstuk. Zo krijgen onze producten een tweede leven en zijn ze een ‘goed alternatief voor nieuw’.

Textiel wordt gecontroleerd in het magazijn

Bekijk ook

Speelgoed

Puzzels, spellen, poppen, autootjes, knutsel artikelen en kinderkleding. Wij hebben alles in huis om een glimlach op ieders kind gezicht te krijgen. Laat je verwonderen door alle artikelen die wij verkopen op de kinderafdeling.
Je mag een gratis kleine knuffel uitzoeken, zolang de voorraad strekt.

Impressie kinderafdeling bij Vindingrijk

Wanddecoratie

Zoek je iets moois voor aan je muur? Met 33 m2 hebben wij dagelijks een ruim aanbod om je wand te decoreren.

Wanddecoraties