Wit- en bruingoed

Wij hebben bij Vindingrijk een breed assortiment wit- en bruingoed. Denk hierbij aan een koffiezetapparaat, televisie, dvd-speler, speakers, bladblazer, wasmachine, droger of een strijkijzer. Daarnaast verkopen we ook verschillende lampen met bijbehorende spaar- of ledlampen.

Afdeling Wit- en Bruingoed bij Vindingrijk

Wij geven je 30 dagen garantie op wit- en bruingoed met een aanschafwaarde vanaf €50,-. Lees meer hier over in onze algemene voorwaarden.

Grafische weergave van onze garantievoorwaarden, een box met een cirkel en een pijltje.

Onze medewerkers controleren de producten op schoon of schoon te maken, compleet, functioneel en of het product niet kapot is. Daarnaast wordt gekeken of de elektrische apparaten ook werken op 230 volt. Indien nodig worden de producten opgeknapt en/of schoon gemaakt, waarna ze de winkel in kunnen. Zo krijgen onze producten een tweede leven en zijn ze een ‘goed alternatief voor nieuw’.

Medewerker controleert elektronica in het magazijn.

Bekijk ook

Media

Ben je op zoek naar een goede klassieker? Of toch liever moderne muziek? Wij hebben dagelijks ruim 3.000 cd’s, 2.000 dvd’s en 1.200 lp’s voor de èchte genieter van verschillende muziek. Daarnaast hebben we ruim 80 meter aan boeken in onze winkel.

Op de foto zie je een overzicht van onze media afdeling.

Speelgoed

Puzzels, spellen, poppen, autootjes, knutsel artikelen en kinderkleding. Wij hebben alles in huis om een glimlach op ieders kind gezicht te krijgen. Laat je verwonderen door alle artikelen die wij verkopen op de kinderafdeling.
Je mag een gratis kleine knuffel uitzoeken, zolang de voorraad strekt.

Impressie kinderafdeling bij Vindingrijk