Medewerkers met unieke vakvaardigheden

Onze medewerkers hebben unieke vakvaardigheden. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wij kunnen wel vertellen hoe trots wij zijn op onze medewerkers! Maar… we laten ze liever zelf aan het woord.

Op de foto controleert allrounder Theo speelgoed in het magazijn

Op de foto zie je onze medewerker in de meubelwerkplaats met gehoorbescherming.

Verantwoord werken

  • Onze medewerkers leren om veilig en verantwoord te werken. Zo leren zij waarom gehoorbescherming en het dragen van veiligheidsschoenen bijdraagt aan een veilige werkomgeving.

Leer- en ontwikkelbedrijf

  • We werken samen met externe partners om opleidingen te organiseren. Voor taal, rekenen en digitale cursussen gaan onze medewerkers naar ABC leer mee. Bij Koning Willem 1 College kunnen onze medewerkers een vakopleiding volgen.
    Vindingrijk Kringloop en Weener XL hebben een BBL-keurmerk. Zo begeleiden we onze medewerkers in de meest optimale vorm in hun ontwikkeling.
Op de foto zie je twee van onze collega's die een training volgen.

Op de foto zie je twee van onze medewerkers in de meubelwerkplaats. Op de voorgrond werkt onze collega met hout. Op de achtergrond zie je onze collega schilderen.

Je leven lang ontwikkelen

  • Ieder persoon heeft zijn persoonlijke ontwikkelingsplan en daar hoort maatwerk bij. Je persoonlijke ontwikkeling is meer dan een cursus volgen. Voor de meeste medewerkers is het al een uitdaging om in een groep samen te werken. We ontwikkelen onze medewerkers dan ook vooral op sociaal, emotioneel en maatschappelijk vlak. Vanuit Weener XL hebben we daar een grote diversiteit aan faciliteiten voor.

Wist je dat … ?

Door medewerkers te ontwikkelen laten we bij Vindingrijk Kringloop ieder jaar zo’n 15 medewerkers door- / uitstromen naar de reguliere arbeidsmarkt. Onze afdeling opleidingen verzorgt 9 interne- en externe cursussen. Daar doen zo’n 40 medewerkers aan mee.