Medewerkers met unieke vakvaardigheden

Bij Vindingrijk Kringloop hebben we medewerkers werken met unieke vakvaardigheden. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Wij kunnen wel vertellen hoe trots wij zijn op onze medewerkers! Maar… we laten ze liever zelf aan het woord.

Op de foto controleert allrounder Theo speelgoed in het magazijn

Verantwoord werken

Wij trainen onze medewerkers om veilig en verantwoord te kunnen werken. Zo leren zij waarom gehoorbescherming en het dragen van veiligheidsschoenen bijdraagt aan een veilige werkomgeving.

Op de foto zie je onze medewerker in de meubelwerkplaats met gehoorbescherming.

Leer- en ontwikkelbedrijf

Als wij een opleiding zelf niet kunnen organiseren, werken we samen met externe partners. We werken samen met ABC leer mee voor taal, rekenen en digitale cursussen. We werken samen met het Koning Willem 1 College voor de medewerkers die een vakdiploma willen halen.
Vindingrijk Kringloop en Weener XL hebben een BBL-keurmerk. Zo begeleiden we onze medewerkers in de meest optimale vorm in hun ontwikkeling.

Op de foto zie je twee van onze collega's die een training volgen.

Je leven lang ontwikkelen

Ieder persoon heeft zijn persoonlijke ontwikkelingsplan en daar hoort maatwerk bij. Je persoonlijke ontwikkeling is meer dan een cursus volgen. Voor de meeste medewerkers is het al een uitdaging om in een groep samen te werken. We ontwikkelen onze medewerkers dan ook vooral op sociaal, emotioneel en maatschappelijk vlak. Vanuit Weener XL hebben we daar een grote diversiteit aan faciliteiten voor.

Wist je dat … ?

Door medewerkers te ontwikkelen laten we bij Vindingrijk Kringloop ieder jaar zo’n 15 medewerkers door- / uitstromen naar de reguliere arbeidsmarkt. Onze afdeling opleidingen verzorgt 9 interne- en externe cursussen. Daar doen zo’n 40 medewerkers aan mee.