Artikel 1. Contante betalingen

Wij accepteren geen bankbiljetten van €200,- of daarboven.

Artikel 2. Prijzen

We prijzen onze spullen met zorg en deze prijzen staan vast. Onderhandelen over de prijs is daarom niet mogelijk.

Artikel 3. Garantie

We controleren alle spullen voordat ze de winkel in gaan. Mocht er toch iets kapot gaan, dan kunt u een beroep doen op onze garantie. Vindingrijk Kringloop geeft een maand garantie op fietsen en wit- en bruingoed boven de €50,-. De garantie gaat in op de dag dat u uw spullen ophaalt. Garantie wordt alleen gegeven als het product op een normale manier gebruikt is. De procedure:

  1. Vindingrijk Kringloop kijkt eerst of het product gerepareerd kan worden.
  2. Als repareren niet lukt, mag Vindingrijk Kringloop het kapotte product omruilen tegen een vergelijkbaar product.
  3. Mochten bovenstaande opties niets oplossen, krijgt u een tegoedbon.

Artikel 4. Terugbrengen

Wij nemen geen artikelen terug. Ruilen is helaas niet mogelijk. We geven geen geld terug. In uitzonderlijke gevallen kan de bedrijfsleiding beslissen om een tegoedbon te verstrekken.

Artikel 5. Reserveren van goederen

Bij Vindingrijk Kringloop kunt u spullen met een winkelprijs vanaf €12,50 reserveren. U betaalt €2,50 reserveringskosten per artikel. Vindingrijk reserveert de spullen uiterlijk tot de datum vermeld op de reserveringbon. Daarna vervalt de reservering. Alleen met deze bon kunt u het artikel kopen. Het reserveringsbedrag wordt verrekend met de prijs. U krijgt dit bedrag niet terug als u het product toch niet koopt.

Artikel 6. Bezorgen van spullen

U dient te tekenen voor het in goede staat en het compleet ontvangen van de bezorgde spullen. Grote kasten worden altijd gedemonteerd afgeleverd. Onvolkomenheden, zoals schade of een incompleet afgeleverd product, dient u meteen te melden bij de chauffeur.

In verband met Arboregels leveren wij tot aan de deur. Vraagt u aan onze chauffeur om spullen toch verder te bezorgen en stemt deze daarmee in? Dan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele beschadigingen als gevolg van deze bezorging. Indien u in een appartementencomplex of flat woont, moet er een lift aanwezig zijn.
Indien er geen lift is, bezorgen wij tot in de centrale hal. In verband met Arboregels mogen onze chauffeurs niet de trap op en af.

Indien u in het bezit bent van een hond, dan deze graag aangelijnd of in een andere ruimte laten verblijven.

Kosten bezorging

De totale kosten (heen en terug rijden) voor bezorgen zijn €25,- tot een straal van 15 kilometer van de locatie van Vindingrijk Kringloop – Afrikalaan 9a 5232 BD ‘s-Hertogenbosch. Het aantal kilometers wordt berekend van de Vindingrijk locatie tot aan de postcode en het huisnummer van het afleveradres. Voor iedere extra kilometer, bovenop de standaard 15 kilometer, rekenen we €2,- extra per enkele rit.

Voor bezorging hebben wij uw adres en telefoonnummer nodig. Indien u niet thuis bent op het afgesproken tijdstip, betaalt u opnieuw bezorgkosten. Deze bezorgkosten moet u eerst in de winkel voldoen, voordat er een nieuwe afspraak wordt gemaakt.

Artikel 7. Ophalen van spullen

Vindingrijk is een Kringloopwinkel. Wij zijn oprecht blij met uw spullen. Omdat wij ook moeten betalen voor afvalkosten, willen wij u vragen alleen spullen aan te bieden die we een tweede leven kunnen geven.

De chauffeurs rijden veel ritten per dag. Om de tijdschema’s niet te verstoren en ervoor te zorgen dat zij op het afgesproken tijdstip bij onze klanten aankomen, zijn de volgende aandachtspunten en regels belangrijk:

Artikel 8. Opslag

Gekochte producten die niet direct worden meegenomen of op korte termijn worden bezorgd, kunnen we maximaal vier weken opslaan. Komt u uw spullen niet ophalen binnen de afgesproken termijn, dan moet u extra kosten betalen. U dient de ophaalbon mee te nemen voor het ophalen van het artikel. De kosten voor opslag bedragen:
Week 1: Gratis
Week 2: €5,-
Week 3: €5 + €12,50 = €17,50
Week 4: €17,50 + €25 = €42,50
Na 4 weken vervalt uw aankooprecht!

Artikel 9. Aansprakelijkheid gevolgschade

Vindingrijk Kringloop is niet aansprakelijkheid voor de gevolgschade veroorzaakt door een product. Apparatuur, werkend op 230v, zoals stereo’s, wit- en bruingoed dient door een erkende installateur te worden geïnstalleerd.
Vindingrijk ‘s-Hertogenbosch is ISO-9001 gecertificeerd.
Vindingrijk ‘s-Hertogenbosch is lid van BKN (Branchevereniging Kringloop Nederland)