Ruim assortiment in onze fietsenafdeling

Dagelijks krijgen wij fietsen binnen. Aangeleverd vanuit het Fietsdepot of door jou. Onze medewerkers van de Fietswerkplaats knappen de fiets helemaal op, zodat de nieuwe koper weer veilig de weg op kan. Wist je dat wij op onze fietsen die we in de winkel verkopen gemiddeld zo’n €45,- aan nieuwe onderdelen monteren?

Medewerker monteert lamp aan fiets bij Vindingrijk

Vindingrijk is trots op de kwaliteit die wij afleveren. Daarom geeft Vindingrijk je 30 dagen garantie op fietsen met een aanschafwaarde vanaf €50,-. Lees meer hier over in onze algemene voorwaarden.

Grafische weergave van onze garantievoorwaarden, een box met een cirkel en een pijltje.

De fietsen die afgekeurd zijn voor de verkoop worden uit elkaar gehaald. Onderdelen hergebruiken we weer om andere fietsen mee op te knappen. De kale frames worden hergebruikt door Roetz.

Magazijn - fietswerkplaats

Bekijk ook

Meubels

Een bank, tafel, kapstok, ladekast: ons assortiment is oneindig. Onze collega’s controleren de producten, zodat het altijd schoon de winkel in gaat. Indien nodig wordt het gerepareerd, zodat je altijd kwalitatief waar voor je geld krijgt. Zo is het een ‘goed alternatief voor nieuw’.

Impressie van tafels en stoelen in de winkel van Vindingrijk

Wit- en Bruingoed

Alles wat een elektrisch snoertje heeft, en nog heel is, recyclen we. Denk hierbij aan een koffiezetapparaat, tv, dvd-speler, speakers of een bladblazer.

Afdeling Wit- en Bruingoed bij Vindingrijk