Ophaalafspraak maken

Heb je herbruikbare spullen die je aan Vindingrijk wilt schenken? Maar heb je geen vervoer of past het niet in je auto? Dan halen wij deze gratis bij je op. Maak hiervoor online een afspraak. Of bel ons via 073 615 55 25. Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar.

Voor het ophalen van goederen spreken we graag het volgende af:

Op de afbeelding zie je een blauwe achtergrond met een vrachtwagen op de voorgrond.

Bezorgen

Heb je geen (passend) vervoer om je gekochte spullen mee te nemen? Geen probleem. Wij kunnen de producten bezorgen. Ligt het afleveradres binnen een straal van 15 kilometer van onze winkel? Dan brengen wij hiervoor € 25,00 in rekening (heen en terug). Voor iedere kilometer meer (enkele reis), rekenen wij € 2,00 extra.

Op de afbeelding zie je een blauwe achtergrond met een box en een terugkerende pijl op de voorgrond.

Garantie

We controleren alle spullen voordat ze de winkel in gaan. Mocht er toch iets kapot gaan, dan kan je een beroep doen op onze garantie. Vindingrijk Kringloop geeft een maand garantie op fietsen en wit- en bruingoed boven de € 50,00. De garantie gaat in op de dag dat je jouw spullen ophaalt. Garantie wordt alleen gegeven als het product op een normale manier gebruikt is.

Op de afbeelding zie je een blauwe achtergrond met een huis en garagedeur op de voorgrond. In het huis staan drie boxen.

Opslag

Nog even tijd nodig om vervoer te regelen? Wij bieden altijd maximaal één week gratis opslag aan. Maximaal twee weken opslag kost € 5,00, Maximaal drie weken opslag kost €17,50 en maximaal vier weken opslag bedraagt € 42,50.

Op de afbeelding zie je een blauwe achtergrond met een vel papier op de voorgrond. Op het papier staat de tekst 'gereserveerd' met drie lijnen er onder. Een pen tekent een streep op het papier.

Reserveren

Bij Vindingrijk Kringloop kan je spullen met een winkelprijs vanaf €12,50 reserveren. Je betaalt €2,50 reserveringskosten per artikel. Vindingrijk reserveert de spullen uiterlijk tot de datum vermeld op de reserveringbon. Daarna vervalt de reservering. Alleen met deze bon kan je het artikel kopen. Het reserveringsbedrag wordt verrekend met de prijs. Je krijgt dit bedrag niet terug als je het product toch niet koopt.

Voorwaarden inleveren goederen

Wij zijn dankbaar wanneer je herbruikbare spullen bij ons inlevert. We hebben hiervoor wel een aantal voorwaarden. De spullen zijn:

Lees op deze pagina wat wij helaas niet aan kunnen nemen.

Locaties inleveren goederen

Herbruikbare goederen kun je op twee locaties inleveren:

Ophalen / brengen goederen

Afgiftepunt & ophalen goederen

Foto van onze afgiftepunt aan de Milieustraat Treurenburg

Milieustraat Treurenburg

  • Titaniumstraat 1, 5221 CJ ‘s-Hertogenbosch
    Heb je meerdere of grote meubelstukken? Dan vragen wij je deze af te leveren naast onze winkel vanwege de beperkte opslagcapaciteit bij de Afvalstoffendienst. Alvast dank voor je medewerking!

Algemene voorwaarden

Op al onze services zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Koffie

Wil je even lekker ontspannen tijdens het winkelen? In onze koffiecorner kun je voor slechts € 0,50 koffie of thee drinken. Koud water is gratis.

Koffiecorner bij Vindingrijk, met op de voorgrond een koffiebeker en een plant

Contact

Op werkdagen zijn wij tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar.
Heb je een vraag? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen. Misschien vind je snel het antwoord. Staat het antwoord er niet bij? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier:

Veelgestelde vragen

Alle artikelen in onze winkel hebben een vaste prijs. Niet alle artikelen hebben een prijssticker. Dat scheelt ons enorm veel tijd. Zo kosten alle cd’s en dvd’s bijvoorbeeld slechts €0,50. En glaswerk zonder voet kost bij ons €0,30, glaswerk met voet kost €0,50. Is het onduidelijk wat een artikel kost? Vraag het dan aan één van onze medewerkers.

Herbruikbare spullen bij we gratis bij je op. Het je goederen in onze winkel gekocht maar heb je geen vervoer? Voor €25,00 per rit bezorgen we deze bij je thuis. Dit geldt tot een straal van 15 kilometer vanaf de locatie van Vindingrijk (Afrikalaan 9a, 5232 BD ’s-Hertogenbosch). Voor iedere extra kilometer, bovenop de standaard 15 kilometer, rekenen we €2,00 extra per enkele rit.

We controleren alle spullen voordat ze de winkel in gaan. Mocht er toch iets kapot gaan, dan kan je een beroep doen op onze garantie. Vindingrijk geeft 30 dagen garantie op: fietsen en wit- en bruingoed boven de €50,00. De garantie gaat in op de dag dat je jouw spullen ophaalt. Uiteraard geldt de garantie alleen wanneer het product op een juiste manier gebruikt is.

Ben je niet zeker of het meubel in huis past? Reserveer het meubel dan voor €2,50. De reservering is tot 17.00 uur de volgende dag geldig.

Wij bieden altijd maximaal één week gratis opslag aan. Voor maximaal twee weken opslag betaal je €5,00. Bij drie weken opslag betaal je €17,50 en bij vier weken opslag betaal je €42,50. Vergeet niet je ophaalbon mee te nemen wanneer je het product komt ophalen.

De goederen krijgen wij inderdaad gratis aangeleverd. Daar zijn wij erg blij mee. Maar wij werken niet met vrijwilligers. Binnen Vindingrijk werken ruim 100 medewerkers die hun salaris volgens CAO SW en CAO PW ontvangen. Daarnaast maken we kosten. Denk hierbij aan de huur van ons pand en afvoerkosten van kapotte producten die we niet meer kunnen verkopen. Daarom verkopen wij onze producten voor een erg schappelijke prijs. Onze spullen prijzen wij met zorg en deze prijzen staan vast. Onderhandelen over de prijs is niet mogelijk.

In bijzondere gevallen gebruiken wij ‘werken bij ongunstig weer protocol’. Als organisatie beschermen wij onze medewerkers op een verantwoorde wijze. Wij beslissen dan op het laatste moment over onze openingstijden of passen onze werkzaamheden aan.

Onze creatieve collega’s weten daar vaak wel een goede oplossing voor. Wij proberen zo veel mogelijk goederen weer te recyclen naar nieuwe unieke producten. Zo kan het zijn dat we van kleding weer nieuwe andere kledingstukken maken. Of van niet verkochte tafels weer bijzondere banken. De nieuwe gerecyclede goederen vind je dan weer bij onze ‘Corner of Creation‘.

Bij ons is iedereen welkom. Daarom kom je bij ons bijvoorbeeld geen drempels tegen. Er is ook een invalidetoilet aanwezig waar je, als je minder mobiel bent, gebruik van kan maken. Vraag hiernaar bij één van onze medewerkers.

Vindingrijk Breda en Vindingrijk Den Bosch zijn opgericht door de dezelfde persoon en zijn beide een kringloopwinkel. Wij behoren echter niet tot de dezelfde organisatie. Acties van Vindingrijk Breda gelden dus niet in onze winkel. Wil je de laatste ontwikkelingen in onze winkel ontvangen? Volg ons dan op Facebook en Instagram, of kijk op onze website.

Route