Maickel vertelt over zijn passie en werk

Hallo, mijn naam is Maickel. Inmiddels werk ik, met een WSW-indicatie, 15 jaar bij Vindingrijk. Ik ben werkzaam op de afdeling Wit- en Bruingoed. Vindingrijk krijgt dagelijks verschillende elektronica binnen dat gecontroleerd moet worden. Dit kan van alles zijn, zoals tv’s, wasmachines en koffiezetapparaten. Eigenlijk alles waar een stroomkabel aan zit.

Foto van een medewerker dat een sap perser controleert

Van passie naar werk

We hebben op onze afdeling grote bakken met elektronisch apparatuur, dat al vooraf is geselecteerd per productgroep. Ik richt me voornamelijk op PC’s, telefoons en met name de moderne techniek. Wanneer er geen werk in mijn specialisatie beschikbaar is, dan controleer ik WEB van andere productgroepen.

Met plezier naar het werk

Ik richt me voornamelijk op de moderne techniek. Dit controleer ik graag, want ik heb hier een grote kennis van en het is mijn passie. Ik heb van mijn hobby mijn werk weten te maken. Dat maakt het onwijs fijn om hier te mogen werken.

Eigenlijk heb ik niet echt iets wat ik het minst leuk of het saaist vind. Het enige dat ik kan benoemen is dat we soms te weinig Wit- en Bruingoed spullen binnen krijgen. Dan ga ik ander werk doen, om zo toch bezig te blijven.

Ik voel me enorm op mijn plek bij Vindingrijk. Ik zou ook nergens anders willen en kunnen werken. Daarom zal je me hier over 10 jaar waarschijnlijk nog steeds treffen. Dit komt vooral doordat dit werk mijn passie is. Ik zou geen andere werkplek kunnen bedenken waar mijn kwaliteiten goed tot uiting komen.

Ik voel me enorm op mijn plek bij Vindingrijk. Ik zou ook nergens anders willen en kunnen werken.

Maickel

Ontwikkeling

Ik heb mij in de afgelopen jaren al enorm weten te ontwikkelen. Ik ben trots op waar ik nu sta. Als ik iets zou moeten opnoemen, dan is het dat ik graag meer kennis wil hebben op meer productgroepen (binnen Wit- en Bruingoed) om te controleren. Hier zou ik misschien wel een opleiding in willen. Maar dat heeft geen prioriteit. Ik ben ook behoorlijk tevreden over het werk dat hij nu mag doen.

Dagelijks zien we Maickel met een lach op zijn gezicht op het werk. Daar worden wij dan ook weer blij van.