Theo begeleidt graag zijn collega’s

Hoi, mijn naam is Theo (40) en ik werk inmiddels 13 jaarbij Vindingrijk, waarvan de laatste 4 jaar als ‘allrounder’ op de afdeling curiosa en in de winkel. Ik werk 40 uur per week.

Foto: medewerker Theo controleert speelgoed

Maickel vertelt over zijn passie en werk

Hallo, mijn naam is Maickel (39). Inmiddels werk ik, met een WSW-indicatie, 15 jaar bij Vindingrijk. Ik ben werkzaam op de afdeling Wit- en Bruingoed. Vindingrijk krijgt dagelijks verschillende elektronica binnen dat gecontroleerd moet worden. Dit kan van alles zijn, zoals tv’s, wasmachines en koffiezetapparaten. Eigenlijk alles waar een stroomkabel aan zit.

Medewerker Aike staat je graag te woord

Goedendag, mijn naam is Aike (62) en ik werk momenteel voor 25,5 uur per week in onze winkel. Je kan mij vinden op onze meubelafdeling, waar ik je met plezier te woord sta. Want het contact met klanten vind ik het leukste aan mijn werk.

Op de foto maakt onze collega Aike een klantbon

Medewerkster Anneke knipt stof in haar 'atelier'

Anneke is een èchte creatieve duizendpoot

Hallo! Even voorstellen: mijn naam is Anneke. Elf jaar geleden rolde ik via de WSW binnen bij Vindingrijk. Per toeval, want eigenlijk zou ik geplaatst worden bij Cor Unum. Maar  moest ik wachten op een plek. Vandaar ben ik dus Vindingrijk terecht gekomen. In september 2013 kwam ik bij Vindingrijk binnen en al snel wilde ik er niet meer weg. Want o, wat zit ik hier goed op mijn plek. Ik begon met 16 uur en via wat omwegen werk ik er nu 28 uur in de week.