Op de afbeelding zie je een blauwe achtergrond met een vrachtwagen met open klep op de voorgrond. Twee figuren dragen een box naar buiten.

Ophalen

Heb je geen vervoer of past het niet in je auto? Dan halen we je spullen, die je aan Vindingrijk Kringloop wilt schenken, gratis op.
Bel 073 – 615 55 25 voor een afspraak of maak online een afspraak.
Heb je meer dan 8 grote (meubel)stukken? Dan verzoeken wij je eerst te bellen voor een afspraak.

Op de afbeelding zie je een blauwe achtergrond met een vrachtwagen op de voorgrond.

Bezorgen

De totale kosten (heen en terug rijden) voor bezorgen zijn €25,- tot een straal van 15 kilometer van de locatie van Vindingrijk Kringloop – Afrikalaan 9a 5232 BD ‘s-Hertogenbosch. Het aantal kilometers wordt berekend van de Vindingrijk locatie tot aan de postcode en het huisnummer van het afleveradres. Voor iedere extra kilometer, bovenop de standaard 15 kilometer, rekenen we €2,- extra per enkele rit.

Op de afbeelding zie je een blauwe achtergrond met een box en een terugkerende pijl op de voorgrond.

Garantie

We controleren alle spullen voordat ze de winkel in gaan. Mocht er toch iets kapot gaan, dan kan je een beroep doen op onze garantie. Vindingrijk Kringloop geeft een maand garantie op fietsen en wit- en bruingoed boven de €50,-. De garantie gaat in op de dag dat je jouw spullen ophaalt. Garantie wordt alleen gegeven als het product op een normale manier gebruikt is.

Op de afbeelding zie je een blauwe achtergrond met een huis en garagedeur op de voorgrond. In het huis staan drie boxen.

Opslag

Nog even tijd nodig om vervoer te regelen? Wij bieden altijd maximaal 1 week gratis opslag aan. Maximaal 2 weken opslag kost €5,- | Maximaal 3 weken opslag kost €17,50 | Maximaal 4 weken opslag kost €42,50.

Op de afbeelding zie je een blauwe achtergrond met een vel papier op de voorgrond. Op het papier staat de tekst 'gereserveerd' met drie lijnen er onder. Een pen tekent een streep op het papier.

Reserveren

Bij Vindingrijk Kringloop kan je spullen met een winkelprijs vanaf €12,50 reserveren. Je betaalt €2,50 reserveringskosten per artikel. Vindingrijk reserveert de spullen uiterlijk tot de datum vermeld op de reserveringbon. Daarna vervalt de reservering. Alleen met deze bon kan je het artikel kopen. Het reserveringsbedrag wordt verrekend met de prijs. Je krijgt dit bedrag niet terug als je het product toch niet koopt.

Inleveren goederen

In principe nemen we alle goederen aan, op de volgende voorwaarden:

Lees op deze pagina wat wij helaas niet aan kunnen nemen.

Locaties inleveren goederen

Er zijn twee locaties waar jij je goederen in kan leveren. Dit zijn:

Afgiftepunt & ophalen goederen

In verband met beperkte opslagcapaciteit vragen wij je om grote meubelstukken af te leveren naast onze winkel, Afrikalaan 9A.

Impressie afgiftepunt Milieustraat Treurenburg

Algemene voorwaarden

Op al onze services zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Koffie

Wil je even lekker ontspannen tijdens het winkelen? Wij zorgen er voor dat je op elk gewenst moment een lekker warme koffie of thee kan gebruiken in onze koffiecorner voor slechts €0,50. Koud water is gratis.

Koffiecorner bij Vindingrijk, met op de voorgrond een koffiebeker en een plant