Ad 50 jaar in dienst

4 oktober 2023

Vandaag ontving Ad uit handen van Sjoerd van het Erve (directeur Weener XL) een gouden speld ter gelegenheid van zijn 50-jarige jubileum. Het is de derde keer dat onze directeur een dergelijke speld mag uitreiken. En het is de eerste keer dat een medewerker die deze speld krijgt, nog niet met pensioen gaat. Ad startte op zijn vijftiende met werken. “En ik ben nog lang niet uitgewerkt”, aldus een lachende Ad. “Gelukkig mag ik nog even werken.”

Ad startte zijn loopbaan in 1973 en vervulde verschillende functies binnen Weener XL. We kennen Ad als een collegiale, betrokken, zeer betrouwbare, loyale medewerker. Ondanks zijn fysieke klachten was hij er bijna altijd en konden we op hem rekenen.

Ad werkte de eerste jaren op de montage/assemblage afdeling en ging later naar de afdeling Industrie. In 2010 maakte hij de overstap naar ons kringloopbedrijf Vindingrijk. Hier werkt hij tot op heden op de afdeling wit- en bruingoed.

Naast het opgespeld krijgen van een gouden speld, viert Ad zijn jubileum met een gezellig etentje samen met collega’s en naaste familie en vrienden.

Weener XL is altijd heel goed voor mij geweest. Ik werk hier al 50 jaar met plezier.

Ad van Erp

Van harte gefeliciteerd Ad!

Op de foto staan Sjoerd van het Erve (directeur van Weener XL, links op de foto) en Ad van Erp (rechts op de foto). Ad van Erp houdt een bos bloemen vast.

Bekijk ook

Week Zonder Afval

Van 25 mei tot en met 31 mei 2024 is het de Week Zonder Afval. Dit is waar wij als...

Achter de schermen bij Vindingrijk!

Dinsdagochtend maakten we filmopnames in ons magazijn. Collega Saskia had hierin de hoofdrol en liet haar werkzaamheden stap voor stap zien.