Bij onze kassa staat een fooienpot. Hier mag je een vrijwillige bijdrage in doen. Vindingrijk schenkt per jaar 250 fietsen ten behoeve van dagbesteding.

Fooienpot

Galant

Galant Vrijwilligersnetwerk helpt vrijwilligers en organisaties om zich optimaal te ontwikkelen.
De gemeente ’s-Hertogenbosch telt zo’n 1350 non-profit organisaties in alle soorten en maten, die werken met vrijwilligers. Van grote instellingen die naast vrijwilligers ook betaalde krachten hebben, tot kleine clubs die geheel uit vrijwilligers bestaan.
Het is daarom van belang dat deze organisaties goed hun werk kunnen doen. Daarom schenken wij inboedels voor clubs voor bijvoorbeeld tijdelijk gebruik.

Bekijk

Stichting Kansarme Kinderen in Nederland

Stichting Kansarme Kinderen In Nederland is opgericht om kinderen in Nederland die onder de armoede grens leven ondersteuning en een fijner leven te bieden. Zij hebben net als ieder ander kind recht op een onbezorgde jeugd, met uitzicht op een kansrijke toekomst. Stichting Kansarme Kinderen in Nederland zien het als missie, om middels hulp van andere welwillende, de kinderen van Nederland deze kans te bieden middels gebruikmaking van deze Stichting.

Bekijk

Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA)

Wie in Nederland asiel aanvraagt, heeft recht op opvang. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers biedt die opvang: veilige huisvesting, noodzakelijke middelen en begeleiding als voorbereiding op een toekomst in Nederland of het land van herkomst.

In 2022 leveren wij ruim 200 opgeknapte bruikbare fietsen aan COA.

Bekijk

Stichting Voedselbank Vilanueva

Dit jaar sponsoren we aan Stichting voedseltuin Villanueva. Bij onze kassa staat een giftpot. Mocht je een kleine bijdrage kunnen missen? Wij schenken dat bedrag 1 op 1 aan de stichting.

Dominique Villanueva is de bedenkster van de Voedseltuin. Zij won in 2013 een innovatiewedstrijd in ‘s-Hertogenbosch met het plan voor een moestuin voor de voedselbank.

Bekijk

Stichting LOODS

Stichting Loods biedt een laagdrempelige veilige plek voor mensen in kwetsbare situaties, waar ze tot rust kunnen komen, waar ze anderen kunnen ontmoeten en wij hen ontmoeten zoals ze zijn. Loods stimuleert deze mensen tot zinvolle activiteiten om zelfrespect en waardering, kansen en perspectief te ervaren.
Loods biedt de mogelijkheid tot verbinding: met henzelf, met anderen, met de omgeving en met de toekomst. Dat is méér dan enkel opvang, activering en participatie. Het is ook de acceptatie van gebrokenheid, van terugval, van niet succesvol zijn op de arbeidsmarkt. Loods biedt daarin een dak aan mensen, structurele dagopvang een plek om in moeilijk vaarwater verbintenis aan te gaan.

Bekijk