Openingstijden winkel

Maandag:

13.00 – 17.00 uur

Dinsdag t/m zaterdag:

10.00 – 17.00 uur

Aanname goederen winkel

Maandag t/m zaterdag:

8.30 – 17.00 uur

Afgiftepunt goederen gratis route Afvalstoffendienst Treurenburg

Maandag t/m vrijdag:

8.30 – 17.00 uur

Zaterdag:

8.30 – 16.00 uur

Ophaalafspraak maken

Heb je geen vervoer of past het niet in uw auto? Dan halen we de herbruikbare spullen, die u aan Vindingrijk wilt schenken, gratis op. Bel ons hiervoor van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Het telefoonnummer is: 073 – 615 55 25.
Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken.
Wij komen graag aangeboden producten bij u ophalen. 

Let wel:
* Je dient zelf aanwezig te zijn.
* Wij nemen alleen de goederen mee die zijn opgegeven. Dat heeft te maken met de maximum aan laadgewicht en de ritten die na je komen!
* Een chauffeur bepaalt bij het ophalen of de goederen voldoen aan de volgende criteria: schoon of schoon te maken, compleet en of het product niet kapot is.

Werkleerbedrijf Weener XL

Vindingrijk is een onderdeel van Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Wij begeleiden onze medewerkers door inzet van managers, consulenten, jobcoaches en interne- / externe opleidingspartijen op de best mogelijk manier.

“Rijk aan verhalen”. We werken bij Vindingrijk niet met mensen met een beperking. Bij Vindingrijk hebben we medewerkers werken met een speciale gave. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Samen gaan we voor hergebruik van materiaal voor een beter milieu.

Veel gestelde vragen

Heb je jouw informatie niet kunnen vinden? Hieronder tref je de veel gestelde vragen.

Wij halen gratis herbruikbare spullen bij je op. Heb je geen vervoer, maar wil je toch je aangeschafte goederen thuis hebben? Wij bezorgen vanaf € 25,- per rit.

Wij bieden 30 dagen garantie aan op fietsen, wit- en bruingoed met een aanschafwaarde vanaf € 50,-

Ben je niet zeker of je meubel in huis past? Reserveer dan voor € 2,50. De reservering is tot 17:00 uur de volgende dag geldig.

Wij bieden altijd maximaal 1 week gratis opslag aan. Voor maximaal 2 weken betaal je € 5,-; bij 3 weken betaal je € 17,50 en bij 4 weken betaal je € 42,50.

Wij krijgen inderdaad goederen gratis aangeleverd. Wij werken niet met vrijwilligers. 117 medewerkers krijgen gewoon salaris volgens CAO SW en CAO PW. Daarnaast maken we ook kosten. Denk hierbij aan de huur van ons pand en het afvoeren van kapotte producten die echt niet meer te verkopen zijn.
Vandaar verkopen wij onze producten voor een erg schappelijke prijs.

In uitzonderlijke gevallen hanteren wij ‘werken bij ongunstig weer protocol’. Als organisatie beschermen wij onze medewerkers op een verantwoorde wijze. Wij beslissen dan op het laatste moment over onze openingstijden of passen onze werkzaamheden aan.
Zo is er bij een binnentemperatuur boven de 25˚C een tropenrooster. Hierbij worden onder andere extra pauzes ingelast en overwegen wij om ritten te schrappen.
Bij temperaturen boven de 30˚C in onze winkel sluiten we onze winkel een dagdeel. Indien nodig stoppen we de aanname bij de Afvalstoffendienst, locatie Treurenburg.
Komen de temperaturen boven de 35˚C in onze winkel uit, dan sluit onze winkel de hele dag. Indien nodig stoppen we ook de aanname bij de Afvalstoffendienst, locatie Treurenburg.

Onze creatieve collega’s weten daar meestal wel een goede oplossing voor. Wij proberen zo veel mogelijk goederen weer te recyclen naar unieke producten. Zo kan het zijn dat we van kleding weer nieuwe andere kledingstukken maken. Of van niet verkochte tafels weer bijzondere banken.
De nieuwe gerecyclede goederen vind je dan weer bij onze ‘Corner of Creation’.

Bij ons is iedereen welkom. Daarom kom je bij ons bijvoorbeeld geen drempels tegen.
Er is ook een invalidetoilet aanwezig waar je, als je minder mobiel bent, gebruik van kan maken. Vraag hiernaar bij één van onze medewerkers.

Toevallig is Vindingrijk Breda net als Vindingrijk Den Bosch een kringloopwinkel. Wij hebben echter geen dezelfde eigenaar. Het kan zijn dat je acties van Vindingrijk Breda tegen komt. Deze acties gelden echter helaas niet in onze winkel. Houd daarom onze website, Facebook en/of Instagram in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Route