Openingstijden winkel

Maandag:

13.00 – 17.00 uur

Dinsdag t/m zaterdag:

10.00 – 17.00 uur

Aanname goederen winkel

Maandag t/m vrijdag:

8.30 – 17.00 uur

Zaterdag:

9.30 – 17.00 uur

Afgiftepunt Afvalstoffendienst

Maandag t/m vrijdag:

8.30 – 17.00 uur

Zaterdag:

8.30 – 16.00 uur


Indien mogelijk graag meubelstukken inleveren op locatie Afrikalaan 9A.

Ophaalafspraak maken

Heb je geen vervoer of past het niet in uw auto? Dan halen we de herbruikbare spullen, die je aan Vindingrijk wilt schenken, gratis op. Bel ons hiervoor van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Het telefoonnummer is: 073 – 615 55 25. Het is ook mogelijk om online een afspraak te maken. Wij komen graag aangeboden producten bij jou ophalen. 

Let wel:

  • Je dient zelf aanwezig te zijn.
  • Wij nemen alleen de goederen mee die zijn opgegeven. Dat heeft te maken met de maximum aan laadgewicht en de ritten die na je komen!
  • Een chauffeur bepaalt bij het ophalen of de goederen voldoen aan de volgende criteria: schoon of schoon te maken, compleet en of het product niet kapot is.

Werkleerbedrijf Weener XL

Vindingrijk Kringloop is een onderdeel van Weener XL, het werk- en ontwikkelbedrijf van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Wij begeleiden onze medewerkers door inzet van managers, consulenten, jobcoaches en interne- / externe opleidingspartijen op de best mogelijk manier.

‘Rijk aan verhalen’. We werken bij Vindingrijk Kringloop niet met mensen met een beperking. Bij Vindingrijk Kringloop hebben we medewerkers werken met een speciale gave. Iedereen heeft zijn eigen verhaal. Samen gaan we voor hergebruik van materiaal voor een beter milieu.

Logo van Weener XL

Veel gestelde vragen

Heb je jouw informatie niet kunnen vinden? Hieronder tref je de veel gestelde vragen.

Alle artikelen in onze winkel hebben een vaste prijs. Niet alle artikelen hebben een prijssticker. Dat scheelt ons enorm veel tijd. Zo kosten alle cd’s en dvd’s bijvoorbeeld slechts €0,50. En glaswerk zonder voet kost bij ons €0,30 / glaswerk met voet kost €0,50. Mocht het toch onduidelijk zijn wat een artikel kost, vraag het dan één van onze medewerkers.

Wij halen gratis herbruikbare spullen bij je op. Heb je geen vervoer, maar wil je toch je aangeschafte goederen thuis hebben? Wij bezorgen vanaf €25,- per rit.
De totale kosten (heen en terug rijden) voor bezorgen zijn €25,-. Dit geldt tot een straal van 15 kilometer van de locatie van Vindingrijk (Afrikalaan 9a, 5232 BD ’s-Hertogenbosch). Het aantal kilometers wordt berekend vanuit Vindingrijk tot aan het afleveradres. Voor iedere extra kilometer, bovenop de standaard 15 kilometer, rekenen we €2,- extra per enkele rit.

We controleren alle spullen voordat ze de winkel in gaan. Mocht er toch iets kapot gaan, dan kan je een beroep doen op onze garantie. Vindingrijk geeft 30 dagen garantie op: fietsen en wit- en bruingoed boven de €50,-. De garantie gaat in op de dag dat je jouw spullen ophaalt.
Garantie wordt alleen gegeven als het product op een normale manier gebruikt is.

Ben je niet zeker of je meubel in huis past? Reserveer dan voor €2,50. De reservering is tot 17.00 uur de volgende dag geldig.

Wij bieden altijd maximaal 1 week gratis opslag aan. Voor maximaal 2 weken opslag betaal je €5,-. Bij 3 weken opslag betaal je €17,50 en bij 4 weken opslag betaal je €42,50.
Je dient de ophaalbon mee te nemen voor het ophalen van het artikel.

Wij krijgen inderdaad goederen gratis aangeleverd. Wij werken niet met vrijwilligers. Ruim 100 medewerkers krijgen gewoon salaris volgens CAO SW en CAO PW. Daarnaast maken we ook kosten. Denk hierbij aan de huur van ons pand.  Ook maken we kosten voor het afvoeren van kapotte producten die echt niet meer te verkopen zijn. Vandaar verkopen wij onze producten voor een erg schappelijke prijs.
We prijzen onze spullen met zorg en deze prijzen staan vast. Onderhandelen over de prijs is daarom niet mogelijk.

In bijzondere gevallen gebruiken wij ‘werken bij ongunstig weer protocol’. Als organisatie beschermen wij onze medewerkers op een verantwoorde wijze. Wij beslissen dan op het laatste moment over onze openingstijden of passen onze werkzaamheden aan.

Onze creatieve collega’s weten daar meestal wel een goede oplossing voor. Wij proberen zo veel mogelijk goederen weer te recyclen naar nieuwe unieke producten. Zo kan het zijn dat we van kleding weer nieuwe andere kledingstukken maken. Of van niet verkochte tafels weer bijzondere banken.
De nieuwe gerecyclede goederen vind je dan weer bij onze ‘Corner of Creation‘.

Bij ons is iedereen welkom. Daarom kom je bij ons bijvoorbeeld geen drempels tegen.
Er is ook een invalidetoilet aanwezig waar je, als je minder mobiel bent, gebruik van kan maken. Vraag hiernaar bij één van onze medewerkers.

Toevallig is Vindingrijk Breda net als Vindingrijk Den Bosch een kringloopwinkel. Wij behoren niet tot de dezelfde organisatie. Wèl zijn Vindingrijk Breda en Vindingrijk Den Bosch opgericht door de dezelfde persoon. Het kan zijn dat je acties van Vindingrijk Breda tegen komt. Deze acties gelden helaas niet in onze winkel. Houd daarom onze website, Facebook en/of Instagram in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Route