Nieuwe website

1 september 2022

Voorheen was Vindingrijk Kringloop online te vinden onder de website van Weener XL en op Facebook. De wens bestond al langer om een eigen website te hebben die los staat van Weener XL. Zo kunnen we meer over Vindingrijk Kringloop vertellen aan onze klanten. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om dit resultaat te realiseren. Per 19 juli 2022 hebben we een nieuwe website.

We zijn blij met het eindresultaat.

Arno

Medewerker Arno stelt zich voor

“Sinds juni 2021 werk ik bij Vindingrijk Kringloop. Voor mijn functie als content beheerder heb ik mijn eerste maanden gebruikt om het bedrijf beter te leren kennen. Ik heb op verschillende plekken gestaan, van back-office tot in de winkel. Zo leerde ik het hele proces van Vindingrijk Kringloop beter kennen.”

Op de afbeelding zie je een fragment van onze nieuwe website.

Voorbereidingen

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om deze nieuwe website in de huisstijl van Vindingrijk Kringloop te vormen, zoals in de winkel van Vindingrijk Kringloop terug te zien is. “Een extern bureau heeft de website van A tot Z gebouwd, zodat ik het later kon gaan vullen met content (tekst en beeld).” Aldus medewerker Arno. “De website is een vertaling van onze winkel. Je ziet dat terug in het kleurgebruik, de herkenbare pijlen en de fotografie. Ik denk dat ik namens alle medewerkers mag zeggen dat we blij zijn met het eindresultaat.”

Bekijk ook

Laatste week: 50% korting op kleding en overig textiel

Het is de laatste week van onze actie op alle kleding en overig textiel met gele prijsstickers. Kom naar onze...

Cd’s en dvd’s €0,50

Vanaf 3 april zijn alle cd's en dvd's weer €0,50 per stuk.