Nieuwe website

19 juli 2022

Voorheen was Vindingrijk Kringloop online te vinden onder de website van Weener XL en op Facebook. De wens bestond al langer om een eigen website te hebben dat los staat van Weener XL. Zo kunnen we meer over Vindingrijk vertellen aan onze klanten. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om dit resultaat te realiseren. Per 19 juli 2022 hebben we een nieuwe website.

We zijn blij met het eindresultaat.

Arno

Medewerker Arno stelt zich voor

“Sinds juni 2021 werk ik bij Vindingrijk. Voor mijn functie als content beheerder heb ik in mijn eerste maanden gebruikt om het bedrijf beter te leren kennen. Ik heb op verschillende plekken gestaan: van back-office tot in de winkel. Zo leerde ik het hele proces van Vindingrijk beter kennen.”

Screenshot nieuwe website Vindingrijk

Voorbereidingen

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om deze nieuwe website in de huisstijl van Vindingrijk te vormen, zoals in de winkel van Vindingrijk terug te zien is. “Een extern bureau heeft de website van A tot Z gebouwd, zodat ik het later kon gaan vullen met content (tekst en beeld).” Aldus medewerker Arno. “De website is een vertaling van onze winkel. Je ziet dat terug in het kleurgebruik, de herkenbare pijlen en de fotografie. Ik denk dat ik namens alle medewerkers mag zeggen dat we blij zijn met het eindresultaat.”

Bekijk ook

Huisvesting

Vindingrijk Den Bosch zit inmiddels zo'n 10 jaar in het huidige pand aan de Afrikalaan 9A. In 2021 kwam in de media ter sprake dat Vindingrijk Den Bosch zou verhuizen of verbouwen.

Steun Oekraïne

Inmiddels hebben we de eerste 40 van 200 fietsen aan het COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers) geleverd. We zijn nog op zoek naar fietsen voor vluchtelingen die straks naar school gaan. Met name voor de leeftijden van 8-11 jaar.